Leden vertellen

/Leden vertellen
Leden vertellen2018-08-29T10:07:32+00:00
Ria Veliscek
Ria VeliscekLid
Ik zag het koor De Eilanders een paar jaar geleden optreden en dacht: ‘Bij dat koor wil ik ook graag gaan zingen’. Ik heb me meteen aangemeld en bij de eerst volgende repetitieavond ben ik gaan kijken. Een heleboel liedjes kende ik al en ik mocht meteen meezingen. Joop is een hele enthousiaste dirigent en dat stimuleert ook. Van zingen word je vrolijk en blij, je vergeet even alle beslommeringen. Dat zie je ook bij de mensen voor wie we optreden, ze zingen, klappen en soms maken ze een dansje.
Groetjes Ria
Jan de Heus
Jan de HeusLid
Ik kwam het koor tegen in de Buitensluis tijdens een optreden voor de Ouderenvereniging Sven. Dat vond ik zo leuk dat ik alle liedjes mee ging zingen. Een week later was er een oefenavond waar ik bij aanwezig was. Dat beviel mij zo goed dat ik lid ben geworden. Ik heb het prima naar mijn zin en geniet er met volle teugen van, ook al gaat het wel eens fout maar dat overkomt een ieder wel eens.

Groetjes Jan

Alma Neeleman-Coomans
Alma Neeleman-CoomansPublic Relations
Ook ik ben lid vanaf het begin. Het was niet de bedoeling. Ik zou even een paar weekjes meezingen voor de stem, want ik zong ook nog in een ander koor, maar de sfeer zat er gelijk goed in dat ik nooit meer ben weggegaan. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt. Wat is het gezellig en leuk om te doen. We hebben een heel leuk repertoire met Engels- en Nederlandstalig. Van smartlap tot serieus. Ik vind het geweldig en hoop nog lang te zingen en te genieten…. Groeten, Alma

Magda Zegers
Magda ZegersSecretariaat
Zo’n 8 jaar geleden haalde een vriendin me over eens goed te luisteren naar Koor De Eilanders. Daarna was ik meteen verkocht.
De gezellige liedjes, het plezier dat ik zag op de gezichten van de leden deed me zo goed. Nog steeds is het ontspanning en we brengen gezelligheid en plezier in de diverse wooncentra. Ook de Kerstoptredens en de Oranjefeesten zijn altijd weer fijn om te verzorgen. Optredens met diverse Koren waren en zijn dan ook nog steeds een mooie uitdaging. Daarom hoop ik nog lang deel uit te maken van Koor De Eilanders. Met een hartelijke groet, Magda.
Vertel je ervaringen als lid van Koor de Eilanders
Joop Verlinde
Joop VerlindeDirigent
Het zal rond november 2008 geweest zijn dat een aantal dames van zanggroep PopKorn uit Piershil ( het koor waar ik naast Koor de Eilanders bij zing) tegen mij zeiden: “Joop we zingen sinds kort ook bij een ander koor in Klaaswaal, dat koor is echt iets voor jou”. Omdat ik tot op de dag van vandaag zingen altijd heel erg leuk heb gevonden besloot ik eens een oefenavond van Koor de Eilanders bij te wonen. Vanaf het begin was er een klik met het koor en dat is tot op heden zo gebleven. Zingen is goed voor een mens, het zorgt ervoor dat je je gedachten kunt verzetten en zo je dagelijkse beslommeringen voor even kunt vergeten. Je kunt veel plezier beleven door met elkaar als koor te zingen en je kunt er anderen ook een groot plezier mee doen. Geweldig toch!!!

Sinds februari 2015 het ik het voorrecht om voor het koor te mogen staan als dirigent. Dat is niet altijd even makkelijk, maar gesteund door het vertrouwen van ons bestuur en de leden van ons koor heb ik er iedere keer weer veel plezier in om dit te mogen doen. Ook is het geweldig om te horen en te zien hoe het publiek vaak geniet bij een optreden van Koor de Eilanders. Daar doe je het per slot van rekening allemaal voor. Ik hoop dat wij als Koor de Eilanders in de toekomst nog vele optredens mogen verzorgen en dat ik er nog lang plezier in mag blijven houden om lid te zijn van dit geweldige koor. We’ll meet again..

Joop

Annelies Boelhouwer
Annelies BoelhouwerLid
BEN AL VANAF DE OPRICHTING MET VEEL PLEZIER BETROKKEN BIJ ONS KOOR ,,DE EILANDERS”
WOON SINDS EEN KLEINE 40 JAAR IN KLAASWAAL..
GENIET VAN ALLE OEFENAVONDEN EN ZEKER VAN DE OPTREDENS. HEERLIJK, AL DIE VROLIJKE GEZICHTEN VOOR JE TE ZIEN EN IEDEREEN DIE DAN MEEZINGT. NIET ALLEEN PLEZIER VOOR DE MENSEN IN DE ZAAL,MAAR ZEKER OOK VOOR ONS ZELF. DAAR DOEN WE HET TOCH VOOR? ALLEMAAL HEEL VEEL ZANGPLEZIER TOEGEWENST! ANNELIES.
Charles en Ria
Charles en RiaLeden
Het was op een dag in oktober 2008 dat Ria via een advertentie bij een nieuw koor in oprichting was gaan zingen. Zij was daar zo enthousiast over en kwam er niet over uitgepraat (dat doet ze anders nooit) pff, ik denk dat wij twee uur ‘s nachts in slaap zijn gevallen! “Joh dat is ook wat voor jou en ze hebben mannen nodig” zei ze de volgende morgen. Ik beloofde om even te gaan kijken en…… ik was de klos !!! Nou beste koorleden, ik heb er nooit spijt van gehad. Wij hopen nog jaren met plezier met Koor de Eilanders mee te zingen. Liefs Ria en Charles Dallau ?Y??.